111108

Сенки за очи 111108 Тъмна нощ

13% активни съставки
100% от всички съставки са с естествен произход
11.12% от всички съставки са резултат от органично земеделие

Контролиран производствен процес / характеристики, сертифицирани според Стандарт I-305,  представен на www.qualite-france.com

Продукт без парабени.

Микронизирана пудра с високи нива на пигментите. Сенките за очи са налични в над 62 цвята и нюанса. Вижте и изберете своя цвят на www.greenbeautyzone.com

Ефект: наслада от играта с цветовете и фините контрасти; структуриране, озаряване и подчертаване на  очите. Дръзки тонове и противоположности в различните визии – плътен грим, естествени цветове или експресивни миксове.

Начин на нанасяне: използваме четката за сенки, за да нанесем матовите. Със същата четка нанасяме перлени или блестящи сенки. Използваме орбиталната четка за лесно смесване на цветовете и елиминиране на резките, отсечени линии. Включваме и скосената четка за сенки, с която рисуваме цветен контур по линията на миглите (както с очна линия). За по-голям интензитет, четката се навлажнява преди да се прокара върху сенките.

Предимства: обширна продуктова линия от бляскави сенки с високо съдържание на пигменти / копринено гладка текстура / излкючително лесни за нанасяне сенки / отлична устойчивост

Aктивни съставки:

Маслиново масло (Squalane): хидратира*, оставяйки кожата еластична и копринено мека.

Органично соево масло (Glycine soja): забавя процесите на стареене, хидратира* и регенерира кожата. Има филмогенни свойства.

Масло от индийско маслодайно дърво (Pongamia glabra): хидратира *.

Екстракт от червен чай или ройбос (Aspalathus linearis): растителен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, предизвикващи преждеврменно стареене.

Органично масло от гроздови семки (Vitis vinifera): богато на есенциални мастни киселини, витамин Е и полифеноли – за защита на кожата.

Органично масло от карите (Butyrospermum parkii): богато на естествени витамини A, E и F – хидратира * и регенерира кожата.

Органична кайсиева пудра (Prunus armeniaca): изглажда, омекотява и връща сияйността на кожата.

* с изключение на Eye shadow n°022 и n°038
** хидратира горните слоеве на епидермиса
*** органичен – получен чрез органично земеделие

eye-matt-shadow

pearl-eye-shadow

Опаковка: 2,5 г
Цена: 21.00 лв.
Couleur Caramel

Couleur Caramel - Цвят Карамел
Essential cosmetics LTD, София 1000
Пл. „Славейков” №6, ет.2, офис 5
Тел. /факс +359 2 981 09 36

office@delarom.bg